Om HP Masking

HP Masking er den eneste totalleverandør af ophæng og afdækningsprodukter i Danmark. Vi leverer blandt andet propper, hætter, tape, kroge, slanger og snører til overfladebehandlingsindustrien, herunder vådlakering, pulverlak, galvanisering, anodisering samt sandblæsning mv.

 

Historie
HP Masking blev grundlagt i 2006, og er i dag ejet af Henrik og Nikolaj Mikkelsen. Vi har igennem de sidste syv år udviklet os i en positiv retning. Vejen frem har været en kombination af et stort kundefokus, en innovativ tankegang samt sans for produktudvikling. Vi er i dag specialiseret i levering af kundetilpassede løsninger til ophængning samt afdækning.

 

Mission
HP Masking søger at blive den førende leverandør af ophæng og afdækningsprodukter i Danmark. Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner med fokus på vores stærke værdier.

 

Værdier

  • Service vægter vi højt, og vender problemer til udfordringer. Vi står sammen for at skabe de bedste kundetilpassede løsninger. Vi ved at kundens tid er vigtig, og derfor arbejder vi ud fra dag til dag levering.
  • Kvaliteten af vores produkter lever altid op til det vi lover. Vi får det bedste frem i hinanden, og bruger det aktivt til at styrke kvaliteten, dette gælder også i vores kundesamarbejde.
  • Loyalitet er en selvfølge overfor vores kunder.
  • Troværdighed har vi stor fokus på, og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at leve op til det vi lover.
  • Nytænkende sætter vi en ære i at være og vi følger med tiden, således vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger. 

 

HP Masking - vi finder løsningen til dig.

Hvad vi kan

HP Masking - Galleri 143
HP Masking - Galleri 143
HP Masking - Galleri 143
HP Masking - Galleri 143
HP Masking - Galleri 143
HP Masking - Galleri 143
HP Masking - Galleri 143
HP Masking - Galleri 143